Podnanos 66a, 5272 Podnanos

Dezinfekcija in čiščenje v enem koraku!

AKCIJA VELJA DO 1.7.2020

Zmagovalna kombinacija v boju proti virusom, bakterijam in glivicam.

Zeta 3 Soft v razpršilu in/ali Zeta 3 POP UP robčki – učinkovita sredstva za čiščenje in dezinfekcijo različnih površin, opreme in predmetov.

Zeta 3 soft v razpršilu/robčki za sabo puščajo brezhibno čistočo brez ostankov na površinah in prijeten vonj, hkrati pa so površine in predmeti razkuženi. Tudi za najbolj občutljive površine (oblazinjeni stoli, notranjost avtomobila ali tovornjaka, volan, armaturna plošča, prestavna ročica, osebna torbica, nakupovalne torbe, košare, otroški voziček, igrače, denarnica, telefon, vhodna vrata, obuvala, predpražniki, kljuke, športna oprema in rekviziti in še bi lahko naštevali. Oba izdelka sta brez aldehidov in fenola in varna za profesionalno in splošno uporabo.

Klinično potrjeni izdelki v boju proti covid-19!

Zhermack je več kot preizkušen proizvajalec z dolgoletno tradicijo. Izdelki ustrezajo najnovejšim EU normativom. Poskusite in se prepričajte o učinkovitosti našega programa za higieno. Poskrbite za zdravo delovno in domače okolje.

Izjava o skladnosti: klinki tukaj

Zeta Hygiene: klikni tukaj

Naročila lahko oddate po telefonu 05/367-17-10, 05/367-17-19, pošljete na naš elektronski naslov: info@combic.si ali jih oddate našim komercialistom na terenu.