Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS?

+386 5 367 17 16

0

Cinkov oksid v pršilu 10%, 100 ml

SKU#: 1000003933

Pršilo s cinkovim oksidom Abena ščiti in obnavlja kožo ter spodbuja naravno obnavljanje kože do 24 ur. Ker gre za pršilo, je trenje na koži minimalno, takšna vrsta nanosa pa tudi pripomore k preprečevanju okužbe. Pršilo s cinkom pomaga čez čas izboljšati zaščitni sloj kože in kožo tudi vlaži, da je zaščitena pred morebitnim draženjem (na primer urinom). Cinkov oksid je znan po antiseptičnih lastnostih; izdelek je bil zasnovan, da pomaga pomiriti razdraženo kožo.

  • vsebuje izvlečka ognjiča in kamilice, ki blažita, pomirjata in spodbujata naravno obnavljanje kože.
  • Tehnologija TLT (tehnologija tanke plasti)
  • Pršite z razdalje od 5 do 10 cm. Vtiranje ni potrebno
  • Uporabite pri vsaki menjavi pripomočka za inkontinenco
  • Ne uporabljajte na razpokani ali poškodovani koži
  • Brez barvil in dišav.

11,42 

5 na zalogi (se lahko naroči)

-
+

Opis

Pršilo s cinkovim oksidom Abena ščiti in obnavlja kožo ter spodbuja naravno obnavljanje kože do 24 ur. Ker gre za pršilo, je trenje na koži minimalno, takšna vrsta nanosa pa tudi pripomore k preprečevanju okužbe. Pršilo s cinkom pomaga čez čas izboljšati zaščitni sloj kože in kožo tudi vlaži, da je zaščitena pred morebitnim draženjem (na primer urinom). Cinkov oksid je znan po antiseptičnih lastnostih; izdelek je bil zasnovan, da pomaga pomiriti razdraženo kožo. Pršila s cinkom so se že izkazala za odlična pri spodbujanju zdravega stanja kože. Lahko se uporablja pri otrocih in odraslih. Vsebuje izvlečka ognjiča in kamilice, ki blažita, pomirjata in spodbujata naravno obnavljanje kože. S pršilom lahko nanesemo zelo tanko plast zaradi tehnologije TLT (tehnologija tanke plasti).

Uporabite na mestu, kjer opazite pordelost in prve znake inkontinenčnega dermatitisa. Pred uporabo pretresite. Pršite z razdalje približno 10–15 cm in pri tem delajte krožne gibe. Vtiranje ni potrebno. Uporabite pri vsaki menjavi pripomočka za inkontinenco. Odmerjajte skladno s potrebo. Brez barvil in dišav.

Izbrano za vas

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica