Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS?

+386 5 367 17 16

0

Klirich oralni gel, 3 ml

SKU#: KLIR-T3XP

Priporočljiv za zdravljenje aft in vnetij ustne sluznice ter lajšanje težav, povezanih z implantanti in post-operativnimi stanji.

Klirich je oralni gel iz naravnih sestavin, ki so ga izdelali in patentirali v Franciji. Klirich Pro in Klirich Home odpravljata številne težave z dlesnimi in ustno votlino.
Klirich je periodontalni oralni gel, namenjen lajšanju vnetnih stanj pri odraslih, kot so vnetje dlesni, krvavenje, umik dlesni in gingivalni žepki.

9,20 

1 na zalogi

Opis

NAVODILA ZA UPORABO:

V primeru vnetja dlesni, krvavitve ali bolečine po zobozdravstvenem posegu 3 dni dnevno nanesite eno kapljico gela na prizadeto mesto. Nežno vtirajte 15 sekund, nato pustite delovati 3 minute brez nadaljnjega vtiranja ali požiranja. Izpljunite, počakajte 15 sekund in nato splaknite z vodo.

INDIKACIJE:

KLIRICH je peroralni gel za uporabo v ustni votlini oseb z razjedami, ranami zaradi ortodontski obročev, različnimi poškodbami ali peridodontalnimi vnetji, ki jih povzročajo gingivitis, krvavitve, umik dlesni ali gingivalni žepki. KLIRICH gel zmanjša tudi pojav slabega zadaha, hkrati pa spoštuje naravno ravnovesje ust.

NEŽELENI UČINKI:

Če se ta medicinski pripravek uporablja pravilno, so nenavedeni neželeni učinki zelo redki. Reakcij imunskega sistema (alergije), prekomernega slinjenja ali lokalnega nelagodja, kot so spremembe občutka okusa, ni mogoče popolnoma zavreči. Če opazite druge neželene učinke, se obrnite na svojega zobozdravnika ali farmacevta.

PREVIDNOSTNI UKREPI:

Medicinski pripravek je samo za oralno uporabo. Ne požirajte. Hraniti izven dosega otrok. Uporaba pri osebah, ki so izpostavljeni hladnemu okolju, lahko privede do preobčutljivih dlesni. Izdelek ni bil preizkušen na nosečnicah ali otrocih.

SKLADIŠČENJE:

Ta izdelek hranite tesno zaprt, na suhem, dobro prezračevanem mestu, stran od sončne svetlobe. Shranjujte pri temperaturah med 4 ° in 23 °. Hraniti izven dosega otrok.

Brand

Itena

Izbrano za vas

  Naziv izdelek:

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

  V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

   combic-narocilnica