Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS

+386 5 367 17 16

0

Molicare Skin krema za zaščito kože 500 ml

SKU#: 995086

Zaščiti razdraženo kožo pred škodljivimi snovmi v predelu genitalij.
Pakiranje: 500 ml

Dozator: ne

6,14 

1 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

MoliCare Skin transparenta krema za zaščito kože je transparentna krema, ki je namenjena negi in intenzivni zaščiti kože telesa.

Transparenta krema ščiti kožo na nanešenem predelu pred vdorom škodljivih snovi, zato je s pridom uporalbjajo predvsem inkontinenčni bolniki v predelu genitalij. Izdelek ne vsebuje cinkovega oksida, tvori pa neviden transparentni zaščitno varovalni film.

Brezpogojna in aktivna zaščita kože – nezaščitena, izpostavljena koža inkontinenci je občutljiva na snovi kot so amoniak in prebavni encimi v blatu.

Da bi okrepili naravno zaščito kože telesa, predvsem ranljivih genitalnih predelov je priporočljivo redno uporabljati MoliCare Skin transparento kremo.

MoliCare Skinizdelki na splošno sodijo med pH nevtralne izdelke, ki kože ne dražijo ob enem pa jo intenzivno negujejo, saj vsebujejo aminokisline, maščobne kisline, mandljevo olje. S temi hranilnimi in vlažilnimi sestavinami izboljšamo zaščitno plast kože in spodbudimo regeneracijo.

Brand

Hartmann

Hartmann logo

Izbrano za vas

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica