Podnanos 66a, 5272 Podnanos

e Layer 680

Inkontinenčni program in program za nego

INKONTINENČNI PROGRAM

Stranke izbirajo kakovostne izdelke za inkontinenco! Izberi tudi ti: Hartmann, odkrijte vrhunskih inkontinenčnih izdelkov!

 

Ena od petih oseb starejših od 40 let trpi zaradi oslabljenega mehurja ali tako imenovane inkontinence. Inkontinenca kot stanje, v katerem oseba izgublja nadzor nad odvajanjem urina in/ali blata predstavlja zdravstveni, socialni, higienski in psihološki problem o katerem se še vedno zelo malo govori, pojavi pa se lahko pri vsaki starosti in pri obeh spolih. Ljudi pogosto spremlja občutek sramu, pomanjkanje samozavesti ter zatekanje v samoto.

V situaciji, ko se ljudje srečajo s težavami, ki so povezane z inkontinenco, pogosto brez zdravnikovega nasveta ali posveta s farmacevtom posežejo po različnih higienskih pripomočkih, ki ne nudijo popolne in zadostne zaščite in diskretnosti. Z izbiro in uporabo pravih inkontinenčnih pripomočkov se lahko kvaliteta življenja posameznika povrne v normalno stanje. Z uporabo HARTMANN inkontinenčnih pripomočkov so lahko tako uporabniki kot negovalno osebje prepričani in varni, da uporabljajo visokokvalitetne pripomočke za enkratno uporabo, ki so prilagojeni uporabnikom in njihovim individualnim potrebam. Izdelki zagotavljajo zaščito pred iztekanjem, zaščito kože pred razdraženjem, visoko udobje nošenja in so enostavni za uporabo.

 

V našem podjetju vam nudimo inkontinenčni program proizvajalcev: Hartmann, Abena, Tosama. 

 

Za več informacij obiščite našo spletno trgovino.