Podnanos 66a, 5272 Podnanos

merjenje pritiska

Higiena

Higiena

Človeška koža je naseljena z mikroorganizmi zato sta osebna higiena in higiena rok najpomembnejša pri preprečevanju okužb.

Higiena – nega kože in roke

Izmed najbolj učinkovitimi razkužili za roke smo za predstavitev izbrali: OP SEPT

BASIC OP SEPT BASIC je Alkoholno razkužilo za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Kožna toleranca se ohrani tudi pri dolgotrajni in večkratni uporabi.

Namenjeno je uporabni v zdravstvu in na vseh področjih dela z večjim tveganjem okužb in kontaminacij v bolnišnicah, ambulantah, zdravstvenih domovih in domovih za starostnike. Kožna toleranca se ohrani tudi pri dolgotrajni uporabi, zaradi dodanih premaščevalcev. Za higiensko razkuževanje rok je potrebno vtreti 3ml razkužila. Čas delovanja dosežen v minimalno 15 sekundah. Za kirurško razkuževanje rok je potrebno vtirati razkužilo oz. ga pustiti delovati 90 sekund preden se posuši. Primerno je tudi za razkuževanje kože pred medicinskimi posegi.

Delovanje
Deluje proti bakterijsko tudi MRSA, proti plesnim, proti tuberkulozno (tudi M.Terrae), (C.albicans), deaktivira vse viruse z ovojem (HBV / HIV,HCV, Avian flu virus, BVDV/ Vaccinia) in viruse brez ovoja (Rota,Noro (FCV) (MNV), Papova/SV40, Adeno, Polio.

Sestava: 100ml razkužila vsebuje: 73,5 ml etanola in sredstva za zaščito kože – premaščevalci/površinsko aktivne snovi.

Ponujamo tudi izdelke od Hartmann Bode, Ecolab, Ilirija d.d., Afrodita.

e slika