Podnanos 66a, 5272 Podnanos

STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE za zobozdravstvene asistente: PREPREČEVANJE OKUŽB, 09. november 2017 !

Spoštovani,
V podjetju Combic d.o.o. se več kot 26 let vsakodnevno posvečamo svojim zvestim strankam – zobozdravstvenim ordinacijam in laboratorijem, da jim pravočasno, kakovostno in ugodno zagotovimo ves potreben material za njihovo nemoteno delo.
Kot dobavitelji zdravstvenega materiala se zelo dobro zavedamo, kaj pacientom in zaposlenim, ki ste vsakodnevno izpostavljeni raznovrstnim okužbam, pomeni urejena, čista in ustrezno razkužena ordinacija.
V želji, da vam pri tem pomagamo, tokrat s pomočjo priznanega proizvajalca dezinfekcije, podjetja Zhermack, organiziramo 4-urno strokovno predavanje na temo Preprečevanja okužb. Namenili smo ga vam, zobozdravstvenim asistentkam, ki ste odgovorne za pravilno uporabo dezinfekcijskih sredstev v ordinaciji in ste vsakodnevno izpostavljene raznovrstnim okužbam, prinesenih iz zunanjega okolja.
V nadaljevanju je vabilo na strokovno predavanje, ki ga bo vodila priznana mednarodna predavateljica, zatem pa vas bomo pogostili in obdarili!
Zelo bomo veseli Vaše udeležbe, saj vsaka potrjena prijava pomeni eno pravilno dezinficirano zobozdravstveno ambulanto več, ki bo poskrbela za lastno varnost in varnost pacienta.
Veselimo se (ponovnega) srečanja z Vami!
POZOR: pohitite s prijavo, polnijo se zadnja prosta mesta!
VABILO 1 JPG
VABILO 2 JPG