Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS

+386 5 367 17 16

0

Cinkovo mazilo, 100ml

SKU#: 6963

  • Izdelek je dermatološko testiran.
  • Visoka koncentracija conkovega oksida (20%)
  • Na voljo različna pakiranja.
  • Uporabno v zdravstveni negi za stabilizacijo maščobnega ravnovesja kože in zaščito pred poškodbami.
  • Brez dodanih barvil ali dišav.
  • Za specifične težave s kožo. Idealna za zelo suho ali razpokano kožo.
  • Emulzija vode v olju, ki ustvarja učinek bariere. Idealna za preprečevanje poškodb kože.

4,10 

4 na zalogi (se lahko naroči)

-
+

Opis

Cinkovo mazilo je izjemno učinkovito sredstvo za zaščito kože pred različnimi tegobami, saj vsebuje visoko koncentracijo cinkovega oksida (20 %). Ta izdelek je oblikovan kot emulzija voda-v-olju, kar zagotavlja optimalno zaščito in nego kože.

Glavna prednost tega mazila je njegova sposobnost preprečevanja inkontinenčnega dermatitisa in razjed zaradi pritiska, kar ga postavlja med nepogrešljive izdelke za nego kože, še posebej pri osebah s posebnimi potrebami.

Za izboljšanje učinkovitosti in zdravljenje kože vsebuje cinkovo mazilo tudi alantoin, ki deluje protivnetno in pomaga pri obnovi poškodovane kože. Poleg tega pa je obogateno z glicerinom, ki skrbi za ohranjanje naravnega nivoja vlage v koži, kar zagotavlja dolgotrajno hidracijo.

Nanašanje in odstranjevanje tega mazila sta izjemno preprosta, kar ga naredi primernega za vsakodnevno uporabo. Ne vsebuje dišav, kar je še posebej pomembno za ljudi z občutljivo kožo in tiste, ki se želijo izogniti nepotrebnim dražilcem.

Cinkovo mazilo je odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljivo zaščito in nego kože ter želijo preprečiti težave, povezane z dermatološkimi težavami. S svojo visoko koncentracijo cinkovega oksida, protivnetnimi lastnostmi alantoina in vlažilnim učinkom glicerina je ta izdelek nepogrešljiv v vsaki domači ali profesionalni negi kože.

Izbrano za vas

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica