Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS?

+386 5 367 17 16

0

KATEGORIJE

show blocks helper

Blagovna Znamka

  

INKONTINENCA

Nudimo vam kakovostne rešitve za obvladovanje inkontinence. Naša ponudba vključuje vrhunske izdelke, ki vam pomagajo ohraniti udobje in samozavest v vsakodnevnem življenju.

  1. Plenice za odrasle: Zagotavljajo vam visoko stopnjo absorpcije, udobje in diskretnost. Ne glede na vaše potrebe boste našli plenice, ki vam omogočajo svobodno gibanje v vsaki situaciji.
  2. Cinkovo mazilo: Zaščitite in pomirite občutljivo kožo s kakovostnim cinkovim mazilom. Ta blaga formula pomaga preprečevati draženje in izpuščaje ter ohranja zdrav videz kože.
  3. Negovalne kreme: Na voljo so različne negovalne kreme, oblikovane posebej za občutljivo kožo. Nudijo intenzivno vlaženje in pomagajo ohranjati kožo mehko ter negovano.
  4. Vložki za inkontinenco: Naši vložki so diskretni, udobni in zanesljivi. So odlična izbira za vsakodnevno uporabo in vas ohranjajo suhe ter zaščitene pred neprijetnimi presenečenji.
  5. Posteljne podloge: Za mirno nočno spanje priporočamo naše posteljne podloge. So izjemno vpojne in ščitijo vašo posteljo pred morebitnimi uhajanji.

Naša skrbno izbrana ponudba izdelkov vam pomaga obvladovati inkontinenco s stilom. Zaupajte nam, da vam bomo pomagali ohraniti udobje in samozavest v vsakem trenutku. Vaše dobro počutje je naša prioriteta.

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: