Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS?

+386 5 367 17 16

0

KATEGORIJE

show blocks helper

Blagovna Znamka

  

Bergle

Bergle za hojo so izjemno pomembno orodje za vse tiste posameznike, ki se soočajo s težavami pri hoji. Pravilna uporaba bergel ni le koristna, temveč tudi ključna pri ohranjanju mobilnosti in neodvisnosti teh ljudi. Ko se naučimo pravilno uporabljati bergle, se odprejo vrata bolj udobnemu in nebolečemu gibanju, ki pomaga razbremeniti prizadete noge.

Uporaba bergel je lahko odličen način za zmanjšanje bremena na nogah, še posebej, če imate težave s sklepi, mišicami ali drugimi dejavniki, ki vplivajo na vašo sposobnost hoje. Pravilno nameščene in prilagojene bergle omogočajo, da se teža prenese na zgornji del telesa, kar zmanjšuje obremenitev nog. S tem se lahko zmanjšajo bolečine, napetosti in nelagodje, ki jih občutimo med hojo.

Poleg tega pa bergle zagotavljajo večjo stabilnost med hojo. To je še posebej pomembno, če ste nagnjeni k padcem ali če se počutite negotovo med hojo. Bergle vam omogočajo, da ohranite ravnotežje in se počutite bolj varno. S tem se zmanjša tveganje za poškodbe in omogoča varen in neoviran dostop do različnih mest.

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: