Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS?

+386 5 367 17 16

0

KATEGORIJE

show blocks helper

Blagovna Znamka

  

Hodulje

Hodulje predstavljajo nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki se soočajo z izzivi pri hoji ali vzdrževanju ravnotežja. Njihova oblika in funkcionalnost sta prilagojeni posameznikovim potrebam, kar omogoča izboljšanje kakovosti življenja in večjo stopnjo neodvisnosti.

Hodulje niso zgolj sredstvo za hojo; predstavljajo ključno orodje za izboljšanje življenjskega standarda in omogočajo ljudem, da ohranijo mobilnost in neodvisnost, ne glede na svoje fizične omejitve.

V naši ponudbi imamo širok izbor hodulj, zasnovanih za izboljšanje mobilnosti in olajšanje gibanja ljudi s posebnimi potrebami. Naša paleta obsega pet različnih vrst hodulj, vsaka s svojimi unikatnimi lastnostmi in funkcijami, ki zadovoljijo različne potrebe naših strank.

Vsak izdelek v tej kategoriji je skrbno izbran, da ustreza različnim potrebam uporabnikov, hkrati pa zagotavlja visoko kakovost, stabilnost ter udobje med gibanjem. Ne glede na to, ali potrebujete dodatno oporo pri hoji ali pa iščete večjo mobilnost, boste v našem raznolikem izboru zagotovo našli pravo hoduljo zase.

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: