Brezplačna dostava za naročila nad 80,00 €

Combic Logo

IMATE VPRAŠANJE?

trgovina@combic.si

POKLIČITE NAS?

+386 5 367 17 16

0

KATEGORIJE

show blocks helper

Blagovna Znamka

  

Invalidski vozički

Na voljo imamo široko ponudbo invalidskih vozičkov. Lahko so aktivni, zložljivi, potovalni, električni. Pri tem nudimo možnost najema ali nakupa. Najem invalidskega vozička urejamo tudi na naročilnico ZZZS. Pri nakupu imamo na voljo različne možnosti plačila. Nudimo širok asortiman z najvišjo kakovostjo.

Invalidski vozički na ročni pogon so v različnih izvedbah in iz kvalitetnih materialov. Lahko so iz lahkega aluminija ali iz jekla. Imajo različne tehnične karakteristike, zraven pa lahko dobite tudi različne dodatke (mizice, podpore za glavo, telo, pasove,…). Nudimo brezplačno dostavo, servis, rezervne dele. Invalidske vozičke in ostale medicinsko tehnične pripomočke lahko kupite preko spleta ali v naših poslovalnicah v Podnanosu, Novi Gorici in Kopru.

REZERVACIJA MEDICINSKEGA PRIPOMOČKA NA NAROČILNICO

V kolikor ste prejeli naročilnico za medicinski pripomoček, lahko le tega rezervirate preko spodnjega obrazca. V modro označena okenca vnesite podatke z vaše naročilnice ter pritisnite na spodnji gum »Rezerviraj«. V kratkem vas bomo kontaktirali.

    combic-narocilnica

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: